Derde Grote Referendum van start

Vanaf deze week bevraagt Samen Anders opnieuw de inwoners van Sint-Katelijne-Waver over het huidige en toekomstige beleid van de gemeente. “Politiek doe je voor de mensen maar ook met de mensen” stelt Katrien Willems, gemeenteraadslid voor Samen Anders. “Mensen zijn bezorgd om de fietsveiligheid, het groen en de geplande dorpskernvernieuwingen. Met dit referendum geven we hen de kans hun mening te geven over de toekomst van onze gemeente”.  Daarom gaan vanaf deze week tientallen sympathisanten de boer op om het Derde Grote Referendum te bussen en op te halen.

“10 weken lang zullen we huis-aan-huis gaan, zodat alle kernen aan bod komen”, zegt Ronny Slootmans, fractieleider van Samen Anders. “In het begin van de week bussen we dit referendum en op zaterdag gaan we het huis-aan-huis ophalen. Op die manier willen we de mening van onze inwoners kennen over onder meer onze voorstellen rond betaalbaar wonen, fietsveiligheid en ondersteuning voor startende ondernemers. Zo bekomen we input die bijdraagt tot een evenwichtig programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.”

“We gaan daarbij geen enkel thema uit de weg en hebben zelf al ideeën en suggesties die we willen aftoetsen bij de mensen, want voor ons is inspraak geen loze belofte. Wij willen absoluut rekening houden met wat er leeft bij onze inwoners.” zegt Tom Ongena, gemeenteraadslid.

Ook uw mening telt. Vul het hier in!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *