Van links naar rechts: Wim Marnef, Katrien Willems, Thomas Mariën, Annelies Bal, Tom Ongena, Lore Roelandts, Ronny Slootmans en Maurice Verheyden

Op 2 januari vond de installatievergadering van de gemeenteraad plaats.

Onze 8 mandatarissen hebben hierbij de eed afgelegd en gezworen hun mandaat trouw uit te voeren. Ook onze afgevaardigden voor het Bijzonder Comité Sociale Dienst, Jean-Marc Lauwers en Isabelle Fossé, hebben de eed afgelegd.

 

 

 

 

Met twee tussenkomsten vroegen we meteen om meer duidelijkheid. Zal burgemeester Kristof Sels de volle 6 jaar zijn ambt uitvoeren en wanneer mogen we het bestuursakkoord verwachten? Burgemeester Sels antwoordde bevestigend en zei ook dat het akkoord binnen enkele dagen zal worden voorgesteld. Wij zijn alvast in blijde verwachting…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten