We zijn opnieuw gestart

Van links naar rechts: Wim Marnef, Katrien Willems, Thomas Mariën, Annelies Bal, Tom Ongena, Lore Roelandts, Ronny Slootmans en Maurice Verheyden

Op 2 januari vond de installatievergadering van de gemeenteraad plaats.

Onze 8 mandatarissen hebben hierbij de eed afgelegd en gezworen hun mandaat trouw uit te voeren. Ook onze afgevaardigden voor het Bijzonder Comité Sociale Dienst, Jean-Marc Lauwers en Isabelle Fossé, hebben de eed afgelegd.

 

 

 

 

Met twee tussenkomsten vroegen we meteen om meer duidelijkheid. Zal burgemeester Kristof Sels de volle 6 jaar zijn ambt uitvoeren en wanneer mogen we het bestuursakkoord verwachten? Burgemeester Sels antwoordde bevestigend en zei ook dat het akkoord binnen enkele dagen zal worden voorgesteld. Wij zijn alvast in blijde verwachting…

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *