De roep naar meer blauw op straat is groot. “Regelmatig komt de terechte vraag waarom interventies zolang duren of waarom er ’s nachts zo weinig patrouilles op pad zijn,” zegt Ronny Slootmans.

De burgemeester liet al verstaan geen extra middelen te willen voorzien. “Dat betreuren we. Het is een kwestie van keuzes maken. De politiemensen zelf doen alles om de burgers zo goed mogelijk te helpen. Maar zij kunnen dat alleen maar doen met de middelen die ze krijgen. Daarom pleit SAMEN ANDERS voor extra investeringen in politie.” Ronny Slootmans zal dit samen met Tom Ongena verdedigen in de politieraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten